Høyrygg er marmoret kjøtt fra forparten av storfe, og gir gryteretter en god og fyldig kjøttsmak, men den trenger litt tid for å bli god. Ingredienser: 600g storfe høyrygg 200g sopp 150g rødkål 70g reddik 50g paprika 50g rødløk 30g fennikel 30g purre 1-2 fedd hvitløk 0,5l vann 1ts paprikapulver 2ss rød matvin Smør for […]
Ingredienser: 200 g spinat, 160 g blomkål, 70 g ost med sterk smark (f.eks. Gouda XO), 60 g kreamost, 50 g fløte, 30 g smør, salt og pepper. Kok blomkålen til den er myk og hell bort vannet. Tilsett resten av ingrediensene og kok på svak varme, rør til osten er smeltet. Pureer suppen enten […]
Du trenger: 550g kyllinglår file 120g fløtte 100g squash 100g sopp […]
Du ternger: 0,1 l eggehvite, 80 g sukrin sirup gold 0,05 l vann 1,5 g sitronsyre litt salt Fremgangsmåte: Visp eggehvitene med salt, og tilsett sitronsyren. Visp eggehvitene til stivt. Kok opp vannet med sirupen. Hell da den varme vesken sakte inn i eggehvitene mens du forsetter å vispe. (Hvis du vil ha en søtere […]
- 1
- 2