Svinekjøtt i sennepssaus (keto)

Svinekjøtt  i sennepssaus

Ingredienser:

220g svin grytekjøtt strimlet,

100g rosenkål,

50g fløte,

30g kremost,

4g sennep,

lit smør for steking,

krydder: salt, pepper, kanel

Fremgangsmåte:

Brun kjøttet i en panne i smør, smak til med salt og pepper.

Tilsett 200 ml vann i pannen og sett lokket på pannen.

La kjøttet steke i pannen på svak varme i 20 min.

Skjær rosenkål i kvarte og legg i pannen.

Sett lokket tilbake på pannen og la det koke på lav varme i 15 minutter, rør av og til.

Om nødvendig kan du tilsette litt vann.

Tilsett kremfløte, kremost, sennep og litt kanel.

La det koke og rør til sausen tykner.

Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinnhold per porsjon 600kcal, fett 37,3g, protein 56,5g, karbohydrater 7,9g, hvorav sukkerarter 5,5g.