Salat med stekt ørret (keto)

Salat med stekt ørret

Ingredienser:

200g ørret,

60g reddiker,

50g spisskål(rød),

50g creme fraiche,

40g avokado,

25g rødløk,

salt, pepper, urter, sesamfrø.

Fremgangsmåte:

Skjær ørreten i skiver og brun den lett i panne i noen minutter.

Smak til med salt og pepper.

Skjær løk, kål og reddik i tynne strimler.

Tilsett salt og bland med creme fraiche i en bolle.

Legg denne blandingen på en tallerken.

Skjær avokadoen i skiver og legg på tallerkenen.

Tilsett til slutt den brunede ørreten.

Sesamfrø og urter kan tilsettes.

Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinformasjon per porsjon: 600 kcal, fett 46g, karbohydrater 7,1g, protein 37,7g.