Blomkål ostesuppe med hvitløk (keto)

Blomkål ostesuppe med hvitløk

Ingredienser:

160 g blomkål,
75 g ost,
30 g smør,
25 g fennikel,
3 g hvitløkspulver,
salt.

Fremgangsmåte:

Skjær blomkål og fennikel i mindre biter.

Kok blomkål og fennikel i litt vann til det er mykt.

Tilsett hvitløkspulver, smør og ost og kjør suppen til puré med en stavmikser.

Smak til suppen med salt.

Timian og frysetørkede rips og sorte sesamfrø brukes til pynt.

Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 46,5g, karbohydrater 9,2g, protein 30,2g.