Kjøttboller med grønnsaker
Ingredienser:
165g kjøttdeig,
100g kinakål,
40g paprika,
30g purre,
30g rømme,
10g tomatpuré,
10g smør,
10g parmesan,
½ts paprikapulver,
½ts gurkemeie,
salt, pepper
Fremgangsmåte:
Krydre kjøttdeigen med salt og pepper, form kjøttboller og brun i en panne.
Kutt grønnsakene og brun dem litt i samme panne.
Tilsett litt vann og la grønnsakene småkoke.
Tilsett krydder, tomatpuré, rømme.
Tilsett parmesan ved servering.
Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov
Næringsinformasjon per porsjon: 600kcal, fett 45,2g, karbohydrater 9,1g, protein 36,3g.