Kjøttboller med grønnsaker (keto)

Kjøttboller med grønnsaker

Ingredienser:

165g kjøttdeig,

100g kinakål,

40g paprika,

30g purre,

30g rømme,

10g tomatpuré,

10g smør,

10g parmesan,

½ts paprikapulver,

½ts gurkemeie,

salt, pepper

Fremgangsmåte:
Krydre kjøttdeigen med salt og pepper, form kjøttboller og brun i en panne.
Kutt grønnsakene og brun dem litt i samme panne.
Tilsett litt vann og la grønnsakene småkoke.
Tilsett krydder, tomatpuré, rømme.
Tilsett parmesan ved servering.
Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinformasjon per porsjon: 600kcal, fett 45,2g, karbohydrater 9,1g, protein 36,3g.