Storfe høyrygg med sopp

Høyrygg er marmoret kjøtt fra forparten av storfe, og gir gryteretter en god og fyldig kjøttsmak, men den trenger litt tid for å bli god.

Ingredienser: 

600g storfe høyrygg

200g sopp

150g rødkål

70g reddik

50g paprika

50g rødløk

30g fennikel

30g purre

1-2 fedd hvitløk

0,5l vann

1ts paprikapulver

2ss rød matvin 

Smør for å steke

Fresk basilikum

Salt

Pepper

 Instruksjoner

-Skjær kjøttet opp i biter (sener kan skjæres vekk)

 -Brun kjøttet, hvitløk og basilikum litt og litt om gangen på høy varme med smør

 -Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann

 -La dette koke i 30 minutter, mens dette koker kutt opp grønnsakene og soppen

 -Tilsett grønnsakene og soppen i kjelen med kjøttet

 -Tilsett så rødvin og smak til med salt og pepper

 -La dette koke i 30 minutter, rør om av og til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.