Kinakål med reker

Kinakålen er god til alt. Prøv den kokt, dampet, stekt, wokket eller grillet. Det er mye kostfiber og vitamin K i kinakål. Videre er den en fin kilde til vitamin C. Karbohydrater 1,8g, hvorav sukkerarter 1,8g, kostfiber1,2 g.

Ingredienser:
130g kinakål
80g reker
60g avokado
5g revet parmesan
½ hvitløkpulver
Chili explosion
Smør for å steke
Fresk basilikum
Salt
Pepper

Instruksjoner

Skjær kinakålen opp i skiver
Del avokadoen i små biter
Stek kinakålen og avokadoen i smør, smak til med salt, pepper, basilikum og hvitløkpulver
Stek reker i smør, smak til med salt, pepper og chili
Legg stekt kinakålen på en tallerken og rekkene oppå
Dryss litt revet parmesan

Porsjoner: 1
Tidsbruk: 15 min
Kommentarer: 100g/ 140kcal fett 11,3g, karbohydrater 1,2g, protein 7,2g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.