Spinatsuppe med ost (keto)

Spinatsuppe med ost

Ingredienser:

100 g spinat

100 g blomkål

50 g revet parmesan

55 g fløte

20 g smør

salt

Fremgangsmåte: 

Skjær blomkålen i mindre biter, legg i en kjele og tilsett litt vann.

Kok blomkålen til den er myk, tilsett resten av ingrediensene og kok på svak varme, rør til osten er smeltet.

Pureer suppen med en stavmikser.

Pynt etter ønske.

Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 51,8 g, karbohydrater 6,5 g, protein 22,6g.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.