Storfe høyrygg med sopp (lavkarbo)

Høyrygg er marmoret kjøtt fra forparten av storfe, og gir gryteretter en god og fyldig kjøttsmak, men den trenger litt tid for å bli god.

Ingredienser: 

600g storfe høyrygg

200g sopp

150g rødkål

70g reddik

50g paprika

50g rødløk

30g fennikel

30g purre

1-2 fedd hvitløk

0,5l vann

1ts paprikapulver

2ss rød matvin 

Smør for å steke

Fresk basilikum

Salt

Pepper

Fremgangsmåte: 

Skjær kjøttet opp i biter (sener kan skjæres vekk)

 Brun kjøttet, hvitløk og basilikum litt og litt om gangen på høy varme med smør

 Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann

 La dette koke i 30 minutter, mens dette koker kutt opp grønnsakene og soppen

 Tilsett grønnsakene og soppen i kjelen med kjøttet

 Tilsett så rødvin og smak til med salt og pepper

 La dette koke i 30 minutter, rør om av og til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.