Ørretsuppe med tagliatelle (keto)

Ørretsuppe med tagliatelle

Ingredienser:

200g tagliatelle finner du i butikken vår

100g fløte,

70g ørret,

70g scampi

50g brokkoli topper

5g smør

vann, salt.

Fremgangsmåte: 

Hakk brokkolibukettene.

Legg dem i en kjele med litt vann for å koke.

Tilsett salt.

Skyll tagliatellen i en sil under kaldt vann.

Legg dem i kjelen med brokkoli.

Kok til brokkolien er mør.

Tilsett kremfløte, terninger av ørret.

Tilsett til slutt smør og scampi.

La suppen koke i noen minutter.

Du kan tilsette urter ved servering.

Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 48,7 g, karbohydrater 5,2 g, protein 30,9g.