Salat med stekt ørret
Ingredienser:
200g ørret,
60g reddiker,
50g spisskål(rød),
50g creme fraiche,
40g avokado,
25g rødløk,
salt, pepper, urter, sesamfrø.
Fremgangsmåte:
Skjær ørreten i skiver og brun den lett i panne i noen minutter.
Smak til med salt og pepper.
Skjær løk, kål og reddik i tynne strimler.
Tilsett salt og bland med creme fraiche i en bolle.
Legg denne blandingen på en tallerken.
Skjær avokadoen i skiver og legg på tallerkenen.
Tilsett til slutt den brunede ørreten.
Sesamfrø og urter kan tilsettes.
Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov
Næringsinformasjon per porsjon: 600 kcal, fett 46g, karbohydrater 7,1g, protein 37,7g.