Protein pasta med kjøttboller
Ingredienser:
220g kjøttdeig
30g barbeque ketchup finner du i butikken vår
25g spaghetti finner du i butikken vår
10g smør.
Krydder: salt, pepper.
Fremgangsmåte:
Kok spaghetti i vann og smak til med salt.
Kok spaghettien i ca 15 minutter og hell av vannet.
Tilsett salt og pepper i kjøttdeigen.
Bland med kjøttdeig slik at den salte piaren blandes med kjøttdeigen.
Rull kulene og stek dem i en panne i smør.
Bland kulene i pannen slik at de blir brune rundt.
Legg sgaetti på en tallerken, legg i kjøttbollene og sausen
Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov
NB! Proteinpasta er ikke ren keto fordi den inneholder gluten.
Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 39,7 g, karbohydrater 9,8 g, protein 47,3g.