Fiskesuppe med tomatpuré og mascarpone
Ingredienser:
210g seifilet
55g paprika,
50g pizzasaus (Mutti),
50g rød løk
40g mascarpone
20ml oliveolje
1 fiskebuljongterning,
vann,
urter for pynte.
Fremgangsmåte:
Skjær løk og pepper i mindre biter og legg i en kjele med tykkere bunn.
Tilsett olivenolje og brun.
Tilsett pizzasausen i kjelen og la den brunes i 5 minutter med løk og paprika.
Tilsett ca 500 ml vann, juster etter hvor tykk du vil ha suppen.
Tilsett buljongterningen og mascarpone.
Kok til paprika og løk er myk nok.
Skjær sei i terninger og tilsett dem i suppen, kok i noen minutter.
Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. Endre mengdene basert på dine behov
Næringsinformasjon per porsjon: energi 500kcal, fett 34,4g, karbohydrater 9,6g, protein 38,9g.