Sideflesk med tomatpure

 

Ingredienser:

1 kg svinekjøtt

100 g sopp

50 g fennikel

130 g reddiker

25 g purreløk

30 g tomatpure uten sukker

5 g paprikapulver

0,5 l vann

1,5 ts hvitløk pulver

salt

pepper

persille

Instruksjoner

Skjær kjøttet opp i biter.

Brun kjøttet, litt og litt om gangen på høy varme med smør.

Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann.

La dette koke, mens dette koker kutt opp grønnsakene og soppen.

Brun grønnsakene og soppen i smør

Tilsett grønnsakene og soppen i kjelen med kjøttet

Tilsett så tomatpure, hvitløk pulver og paprika pulver, persille, smak til med salt og pepper.

La dette koke i 30 minutter, rør om av og til

 

Porsjoner: 3-4

Tidsbruk: 45 min

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.