Shirataki spaghetti med scampi og bacon(keto)

Shirataki spagetti med scampi og bacon

Ingredienser:

200g shirataki spagetti,  finner du i butikken vår

110g scampi kokt,

50g bacon,

50g fløte,

50g mascarpone,

krydde: salt og dill.

Fremgangsmåte:

Skyll spaghettien under kaldt vann i noen minutter.

Ha spaghettien i en kjele og tilsett mascarpone og kremfløte.

Tilsett salt og dill.

Kok på lav varme til kremfløten tykner.

Brun baconet i en panne og tilsett rekene.

Varm bacon og reker sammen i noen minutter.

Legg spaghettien på en tallerken og tilsett bacon- og rekeblandingen

 

Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinformasjon per porsjon : 599 kcal, fett 49,6 g, karbohydrater 4,2 g, protein 31,4g.