Pepperkaker
Ingredienser:
150g smør,
20g bambusfiber, finner du i butikken vår
15g psylliumfrøskall, finner du i butikken vår
10 g fiberfin,
50g finesse,
50g pepperkakekrydder, finner du i butikken vår
10g guargumm, finner du i butikken vår
3 st egg.
Fremgangsmåte:
Bruk en foodprosessor til å blande deigen.
Ha smør, egg og finesse i en foodprosessor.
Bland til smøret er blandet.
Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
Tilsett de blandede tørre ingrediensene i en foodprosessor og bland til røren er blandet.
Sett deigen i kjøleskapet i et par timer, pakket inn i matfolje.
Sett ovnen til å varmes opp med over- og undervarme på 200 grader.
Rull deigen mellom to bakepapir.
Bruk de pepperkakeformene du ønsker.
Fjern resten av deigen mellom formene.
Legg pepperkakene på en bakeplate
Rull deigen igjen og gjenta prosessen.
Sett formene midt i oppvarmet oven å bake 10-15 minutter.
Næringsinnhold 100g ferdig pepperkaker 449kcal, fett 38,5g, protein 6,5g, karbohydrater 9,1g, hvorav sukkerarter 7,3g, fiber 18g