Kokos bringebær ostekake

Kokos bringebær ostekake
Base:

70g kokosfiber   finner du i butikken vår

30g psyllium  finner du i butikken vår

15 g kokosfett

60g erytritol

2 egg.

Smelt kokosfett, tilsett to egg og bland dem sammen. Tilsett de andre tørre ingrediensene og søtningsmiddel og bland deigen. Fordel deigen på bunnen av kakeformen og stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter. Anbefalt diameter på formen er 20 cm.

Mellomlag:

300 g bringebær

8 g  gelatin

sukkererstatning

Kok bringebær med en dråpe vann og tilsett sukkererstatning. Juster sødmen etter din smak. Tilsett til slutt gelatinen og rør til den er pent smeltet. Hell bringebærblandingen på den avkjølte kakebunnen. Det er godt å bruke en justerbar kakering for å holde formen.

Topplag:

300 g kremost

200 g kremfløte

8 g gelatin

sukkererstatning

vanilje etter smak.

Bland kremost og kremfløte i en kjele over svak varme, tilsett sukkererstatning etter ønske og smak. Til slutt tilsett gelatinen og bland til alt er godt blandet. Hell kremostblandingen over bringebærsyltetøyet og du kan blande lagene litt med en kniv. La kaken stivne i kjøleskapet og ta av kakeringen før servering. Frysetørkede bringebær og perler til pynt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.