Kyllingsalat med grapefrukt
Ingredienser:
150 g kyllinglårkjøtt,
85 g avokado,
60 g agurk,
50 g isbergsalat,
50g halloums ost
30 g tomat,
30g grapefrukt
15 g blåbær,
Litt olje for å brune osteterningene.
Fremgangsmåte:
Hakk opp kyllinglårfileten.
Hakk avokadoen, isbergsalaten, agurken, grapefrukt og tomatene.
Kutt halloumi osten i terninger.
Tilsett olje i pannen og brun osten lett i en varm panne.
Legg osteterningene på et papirhåndkle for å avkjøles.
Brun kyllingen i en panne.
Legg alt på en tallerken og tilsett blåbærene.
Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov
Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 44,1 g, karbohydrater 8,3 g, protein 39,2g.