Kyllingsalat med grapefrukt (lavkarbo)

Kyllingsalat med grapefrukt

Ingredienser:

150 g kyllinglårkjøtt,

85 g avokado,

60 g agurk,

50 g isbergsalat,

50g halloums ost

30 g tomat,

30g grapefrukt

15 g blåbær,

Litt olje for å brune osteterningene.

Fremgangsmåte: 

Hakk opp kyllinglårfileten.

Hakk avokadoen, isbergsalaten, agurken, grapefrukt  og tomatene.

Kutt halloumi osten i terninger.

Tilsett olje i pannen og brun osten lett i en varm panne.

Legg osteterningene på et papirhåndkle for å avkjøles.

Brun kyllingen i en panne.

Legg alt på en tallerken og tilsett blåbærene.

Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 44,1 g, karbohydrater 8,3 g, protein 39,2g.