Kyllinglår file med sopp (keto, lavkarbo)
Ingredienser:
310g kyllinglår file
40g sopp
40g rosenkål
10g ekte smør
50g løk
30g purre
Grydde: salt og peper
Ruccola til pynt
Fremgangsmåte:
Kjær opp kylling, sopp, rosenkål, purre og løk.
Varm opp stekepanne med smør og deretter stek kyllingen og løken til gylden.
Tilsett kuttet sopp, rosenkål, purre.
Stek dem sammen i ca 10 minutter.
Tilsett litt vann og la alt småkoke på lav temperatur i ca 15 minutter.
Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov
Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 36 g, karbohydrater 7,4 g, protein 60,2g.