Kyllinglår file med sopp (keto)

Kyllinglår file med sopp (keto, lavkarbo)

Ingredienser:  

310g kyllinglår file

40g sopp

40g rosenkål

10g ekte smør 

50g løk 

30g purre

Grydde: salt og peper

Ruccola til pynt

Fremgangsmåte:

Kjær opp kylling, sopp, rosenkål, purre og løk.

Varm opp stekepanne med smør og deretter stek kyllingen og løken til gylden.

Tilsett kuttet sopp, rosenkål, purre.

Stek dem sammen i ca 10 minutter.

Tilsett  litt vann og la alt småkoke på lav temperatur i ca 15 minutter.                                                                                       

Legg igjen en kommentar 

Logget inn som tolowcarbsnorge. Rediger din profilLogge ut? Obligatoriske felt er merket med *

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.