Ketobrød (keto mel, keto)
Ingredienser:
200g mel, finner du i butikken vår
20g tørrgjær,
20g erytritol,
4 egg
300g seterrømme
Fremgangsmåte:
Sett ovnen til å varmes opp med over- og undervarme på 220 grader.
Bland mel ,tørrgjær og erytritol
Bland egg, og rømme godt sammen.
Tilsett så melblandingen og bland godt.
Legg deigen i smurt brødform eller bruk bakepapir i formen.
Sett så brødet midt i oppvarmet oven å bake 60 minutter.
Ta så brødet ut av ovnen også ut av formen og deretter la brødet hvile på rist under et rent kjøkkenhåndkle.
La brødet avkjøles før du skjærer det. Brødskiver kan oppbevares i fryseren
Næringsinnhold 100g ferdig brød (700g) 1263,56kJ/302kcal, fett 24,5g, protein 9,4g, karbohydrater 2,5g, hvorav sukkerarter 1,5g, fiber 16,2g