Kanelkjeks
Ingredienser:
100g romtemperatur smør,
50g erytritol,(Kan erstattes med en annen sukkererstatning)
25g fibermel finner du i butikken vår
5g kanel,
1 egg.
Fremgangsmåte:
Bland romtemperert smør, kanel og erytritol.
Tilsett egg og mel, bland deigen.
Pass på at smøret er blandet.
Rull deigen til en pølse og pakk den inn i plastfolie.
Sett den i kjøleskapet i minst et par timer.
Sett ovnen til å varmes opp med over- og undervarme på 200 grader.
Skjær skiver fra deigen, legg dem på bake platen og trykk dem bredere.
Bruk en kjøtthammer eller et skjærebrett til dette.
Sett bake platen midt i oppvarmet oven å bake 10-15 minutter.
Næringsinnhold 100g ferdig kanelkjeks: 449kcal, fett 50,5g, protein 4,5g, karbohydrater 1,7g, hvorav sukkerarter 0,6g, fiber 11,7g.