Kanelkjeks ( fibermel, keto)

Kanelkjeks

Ingredienser:

100g romtemperatur smør,

50g erytritol,(Kan erstattes med en annen sukkererstatning)

25g fibermel finner du i butikken vår

5g kanel,

1 egg.

Fremgangsmåte:

Bland romtemperert smør, kanel og erytritol.

Tilsett egg og mel, bland deigen.

Pass på at smøret er blandet.

Rull deigen til en pølse og pakk den inn i plastfolie.

Sett den i kjøleskapet i minst et par timer.

Sett ovnen til å varmes opp med over- og undervarme på 200 grader.

Skjær skiver fra deigen, legg dem på bake platen og trykk dem bredere.

Bruk en kjøtthammer eller et skjærebrett til dette.

Sett bake platen midt i oppvarmet oven å bake 10-15 minutter.

 

Næringsinnhold 100g ferdig kanelkjeks: 449kcal, fett 50,5g, protein 4,5g, karbohydrater 1,7g, hvorav sukkerarter 0,6g, fiber 11,7g.