Salat med stekt laks
Ingredienser:
100g laks
60g salatblanding,
70g agurk,
60g avokado,
50g brieost,
40g tomat,
10g tyttebær,
15g blåbær,
5g olivenolje
2 physalis,
svarte havsaltflak.
Fremgangsmåte:
Skjær laksen i skiver og brun den lett i panne i noen minutter.
Skjær agurk, tomat, avokado og brieost.
Fordel salatblandingen på en tallerken.
Tilsett alle de resterende ingrediensene og også den stekte laksen.
Tilsett litt olivenolje til slutt og havsaltflak.
Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov
Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 92,1g, karbohydrater 7,1g, protein 33,6g.