Keto Pavlova

Keto Pavlova

Samme oppskrift kan brukes til å lage marengs.

Ingredienser:

0,1 l eggehvite renn (100g/ca3 egg),

80 g sukrin sirup gold https://butikk.funksjonellmat.no/products/sukrinsirup-gold-450-g

30g vann

1,5 g sitronsyre

litt salt

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 110 grader

Visp eggehvitene med en klype salt og tilsett sitronsyren.

Visp eggehvitene til stivt.

Kok opp vannet med sirupen og kok i noen minutter, rør godt.

Hell da den varme vesken sakte inn i eggehvitene mens du forsetter å vispe.

Hvis du vil ha en søtere røre kan du tilsette litt mer sukrin eller finesse.

Visp 5 minutter til etter den varme sirupen er tilsatt.

Fordel røren deretter på platen i ønskede form/størrelse.

Til å lage marengs, bruk sprøytepose.

Legg røren i oven og senk varmen til 90 grader.

La Pavlova bunnen tørke i 2,5 timer. mini Pavlova 2 timer og 1 time før marengsen.

Dekorer Pavlova bunnen som ønskelig, for eksempel med krem og bær.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.