Kyllinglårfile i fløtte (2 serverings)

Du trenger: 550g kyllinglår file

                      120g fløtte

                      100g squash

                      100g sopp

                      60g ekte smør

                      30g løk 

                      20g fennikel

                      10g purre

                      Grydde: salt og peper

    Fremgangsmåte: Kjær opp kylling og løk. Varm opp stekepanne med smør og deretter stek kyllingen og løken til gylden. Tilsett kuttet sopp, fennikel, squash, purre. Stek dem sammen i ca 5 minutter. Tilsett kremfløte og la alt småkoke på lav temperatur i ca 15 minutter.                                                                                       

Næringsinnhold: 1 servering 850 kcal, fett 68g, total karbohydrater 6,3g hvorav sukker 4,9g, fiber 0,8g, protein 51,3g (fett 73%, karbohydrater 3%, protein 24%)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *